wdr در دوربین مداربسته چیست؟

wdr در دوربین مداربسته چیست؟

wdr  در دوربین مداربسته چیست؟

در حال حاضر نصب و خرید دوربین های مداربسته در حال گسترش است و مردم در سرتاسر دنیا سعی می کنند محیط اطراف خود را با سیستم های نظارت تصویری ایمن کنند. بنابراین، تصاویر باید با وضوح و کیفیت بالا در شرایط نوری، آب و هوا و بازه های زمانی ارسال شوند. می توان به شرایطی در وسط روز که شدت نور خورشید بسیار زیاد است یا زمان هایی که آسمان ابری است اشاره کرد. در ادامه به بررسی این ویژگی می پردازیم.

در ضمن اگر میخواهید از قیمت ها و فیلتر دقیق محصولات باخبر بشید میتوانید بر روی خرید و قیمت دوربین مداربسته کلیک کنید تا بهترین نتیجه ای که مدنظرتون هست رو مشاهده بفرمایید

WDR چیست؟

WDR مخفف Wide Dynamic Range است و در واقع قادر است تصاویری با کیفیت بالا در طیف وسیعی از سطوح نوری تولید کند. به عنوان مثال، در تصویر زیر، مرکز تصویر به دلیل نور خورشید در پشت فرد بسیار روشن است، در حالی که کناره های راهرو تیره تر است.

قابلیت WDR دوربین مدار بسته می تواند این تفاوت نور را در صحنه های مختلف اصلاح کند. همانطور که در تصویر بالا نشان داده شده است، یک دوربین بدون قابلیت WDR تصاویری تار و تار از صورت افراد ایجاد می کند. در حالی که دوربین دارای قابلیت WDR تصاویری با وضوح فوق العاده بالا ارائه می دهد.

عملکرد WDR دوربین مدار بسته

عملکرد WDR دوربین مداربسته به این صورت است که سرعت شاتر را با توجه به شرایط نوری مختلف تغییر می دهد تا بتواند نور کم یا نور زیادی را در اختیار محیط قرار دهد و هیچ کدری را شاهد نباشیم. ممکن است برای گرفتن تصاویر مناسب در شرایط نوری مختلف در یک صحنه با چالش هایی روبرو شویم. به تصویر زیر دقت کنید همانطور که می بینید قسمتی از تصویر بسیار تاریک و قسمتی دیگر روشن است بنابراین دوربینی با قابلیت WDR می تواند این چالش را حل کند.

واحد اندازه گیری WDR بر حسب دسی بل بوده و به روش های مختلفی قابل اندازه گیری است که با روش های نظری و عملی در شرکت های تولیدی قابل محاسبه است. هر شرکت نظارت تصویری یک نرخ تعیین شده برای WDR دارد. هرچه این عدد بیشتر باشد دوربین بهتر می تواند عکس های مناسب ارائه دهد.

تفسیر نرخ WDR

بسیاری از مصرف کنندگان که قابلیت WDR را در مشخصات فنی سیستم دوربین مداربسته خود می بینند، انتظار دارند در شرایط نوری مختلف تصاویر بی نقصی دریافت کنند. در حالی که باید میزان WDR را در نظر بگیرند. در مرحله بعد، مقدار WDR را بررسی می کنیم.

WDR 70 dB یا کمتر به این معنی است که دوربین WDR واقعی ندارد.

می توان گفت که نرخ واقعی WDR بالای 100 دسی بل است، به این معنی که چندین سطح نوردهی واقعی را پشتیبانی می کند. در حال حاضر بسیاری از شرکت ها در تلاش هستند تا دوربین هایی با WDR بیشتری تولید کنند.

به روش معمول، مقدار WDR را ارزیابی می کنیم. بنابراین با استفاده از مقیاس لوکس، روشن‌ترین و تاریک‌ترین قسمت‌های هر صحنه را بررسی می‌کنیم. نسبت این دو مورد به ما کمک می کند تا میزان WDR را در آن محیط ارزیابی کنیم.

استفاده از فناوری های غیرواقعی WDR

در ادامه به بررسی دو روش دیگر می پردازیم که می توانند در شرایط نوری مختلف عکس های خوبی ارائه دهند. سازندگان ادعا کردند که WDR و نوردهی را جایگزین کرده اند.

عملکرد BLC یا جبران نور پس زمینه: یا جبران نور پس زمینه، تنظیمات به سادگی تنها در یک سطح نور انجام می شود. این ویژگی می تواند تاریکی و کمبود نور کافی در محیط را جبران کند.

قابلیت DWDR

: DWDR مخفف Digital Wide Dynamic Range است که به معنای تنظیمات کنتراست نوری است و می تواند تصاویر کافی را در محیط های تاریک و کم نور ارائه دهد. البته نمی توان DWDR را با WDR مقایسه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *